Skip to main content

Huisartspraktijk in De Torrekoel

Vanaf 1 januari 2016 biedt De Torrekoel onderdak aan de huisartspraktijk van Dhr. Van der Horst, opvolger van de huidige huisarts Dhr. Weling.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van het gemeenschapshuis samen met Dynamiek / De Kroevert en de gemeente Horst aan de Maas gezocht naar een nieuwe invulling van vrijkomende ruimte als gevolg van het teruglopend aantal kinderen op de basisschool.

Die vrijkomende ruimte wordt aan de onderwijsfunctie onttrokken en toegevoegd aan de ruimten die beheerd worden door de Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Kronenberg, die als verhuurder gaat optreden.

De verbouwing voor de huisartsenpraktijk vindt voornamelijk tijdens de herfstvakantie plaats om zo de overlast voor de basisschool zoveel mogelijk te beperken.

Daarmee is het gelukt om deze belangrijke basisvoorziening te behouden voor Kronenberg en leegstand te voorkomen. Het bestuur van Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Kronenberg ziet de samenwerking met deze nieuwe partner met vertrouwen tegemoet.

 

Nog geen commentaren

Geef een antwoord