Zesde Winterwandeling Kronenberg volgt oorlogssporen!

Dit jaar is dat zelfs tweeledig:De winterwandeling voert u traditioneel door de bosrijke omgeving van Kronenberg en dit jaar zal de route de in oktober geopende wandeling Oorlogssporen volgen. Deze route van ca 7 km voert u langs een aantal plekken die in de oorlog op enig moment een rol hebben gespeeld. Ook het nieuwe oorlogsmonument, aan het Bedelaarspad, is in de route opgenomen.

Extra presentatie

Op verzoek van de organisatie zal Roel Timmermans over zijn recente ervaringen vertellen. Roel heeft een graf op de militaire begraafplaats in Margraten geadopteerd van een gesneuvelde militair in de tweede wereldoorlog. Enkele jaren geleden besloot hij in de historie te duiken van de gesneuvelde soldaat; Joseph Wadman
Roel zal onder andere vertellen hoe hij uiteindelijk via Margraten in contact is gekomen met de nabestaanden in Amerika en over zijn indrukwekkende bezoek, onlangs, aan de familie van de gevallen soldaat Joseph Wadman en wat dat ook in Amerika allemaal teweeg heeft gebracht. Tijdens zijn presentatie vertelt hij over zijn motivatie, ervaringen en de geschiedenis van hoe alles tot het bezoek aan de familie heeft geleid.
Een indrukwekkend verhaal dat op enthousiaste wijze door Roel verteld zal worden.

Startpunt van de wandeling is het sportpark De Heesbergen aan de Meerweg in Kronenberg.
Om 14.00 en om 16.00 uur   — Presentatie Roel Timmermans

Noteer alvast in uw agenda;
6de Winterwandeling Kronenberg
Woensdag 27 december

Inschrijven van 12.30 – 14.00 uur
Sportpark De Heesbergen
Meerweg 71, Kronenberg
Inschrijfgeld € 3,50 p.p.