Wendy wil weer Wandelen

Wendy Smedts is 29 jaar en woont samen met Erwin Hoogers. In de zomer van 2020 werd er, nadat ze niet meer kon lopen, een progressieve vorm van de zenuwziekte MS vastgesteld. Er is een behandeling in de vorm van een stamceltransplantatie die de schade die MS veroorzaakt, stop kan zetten. Deze behandeling wordt met bewezen succes wereldwijd uitgevoerd. Er is contact geweest met het ziekenhuis in Moskou, waar de beste resultaten behaald worden. Gelukkig kan ze hier begin oktober al terecht!
Deze behandeling is ontzettend duur en wordt niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar

Met de familie Hoogers organiseren wij drie activiteiten om Wendy dichter naar het streefbedrag te helpen voor haar behandeling tegen MS.

Help jij Wendy ook mee?

Levend ganzenbord op zaterdag 8 mei 2021

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, buitenshuis en tekst

Doen jullie als gezin mee met het levend ganzenbord in Kronenberg? Dat kan op zaterdag 8 mei aanstaande! Je kunt kiezen uit 3 startmomenten: 9:30, 12:15 en 15 uur! Per ronde kunnen maximaal 10 gezinnen mee doen en uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen.

Hoe werkt het spel?

Jullie krijgen een startnr. en een routekaart en lopen met je eigen gezin een route langs 10 ganzen in Kronenberg. Bij iedere gans kun je een spel doen! Leuk voor jong en oud! Ruim 2 uur plezier voor 25 euro per gezin. Een super leuk uitje in de meivakantie!

Wat krijgen jullie nog meer van ons?

Jullie krijgen daarnaast per huishouden een rugzakje mee met per persoon daarin een flesje water, pakje drinken, verpakte koek, snoepje, appel én een zakje chips!

Wandeltocht in Sevenum van 5, 10 en 15 km

Kan een afbeelding zijn van schoenen, buitenshuis en de tekst 'Sevenum gem. Horst MCM WANDELTOCHTEN WENDY ENDY 5, 10 EN 15 KM WANDELEN WILWEER'

Koop bij ons een mooie wandelroute door Sevenum en omgeving! Hiermee help je Wendy weer een stapje dichterbij het streefbedrag! Wij hebben een route van 5, 10 en 15 km uitgezet welke je op een zelf gekozen dag en tijdstip kunt wandelen. De 5 en 10 km zijn rolstoelvriendelijk en wandelwagen toegankelijk, de 15 km is dit niet.

Schrijf je nu in voor een van onze mooie routes! Een route kost slechts 10 euro. Wij komen je dan in de week van 3 mei aanstaande de route brengen (binnen een straal van 15 km) en een leuk rugzakje met een flesje

water, pakje drinken, verpakte koek, appel, snoepje en zakje chips voor onderweg! Dat wordt smullen!

Kopje ‘mama’ / Leuk moederdaggeschenk!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Mar MOMENTJ Mam Moederday Cadeau WENDY ENDY WIL WEER WANDELEN'

Laten we de mama’s eens extra in het zonnetje zetten EN tegelijk het goede doel ‘Wendy wil weer wandelen’ steunen!

Voor slechts 5 euro kun je dit leuke kopje gevuld met spekjes en de tekst ‘mama’ bij ons bestellen! Voor bezorgen vragen wij een meerprijs van 2 euro per kopje (binnen een straal van 15 km). Het kopje is vaatwasbestendig en wij pakken het uiteraard als een leuk cadeautje voor je in! Deze kopjes kun je tot dinsdag 4 mei aanstaande bestellen. Wees er snel bij want OP=OP!

Aanmelden?

Stuur dan een email naar wendywilweerwandelen@outlook.com met jouw naam, telefoonnummer en adres. Bij de wandeltochtactie horen wij graag of je de 5, 10 of 15 kilometer wilt bestellen. Bij de kopjesactie horen wij graag hoeveel kopjes je wilt bestellen en of het ophalen of bezorgen betreft. Bij het ganzenborden horen wij graag het gewenste startmoment. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van ons. Het betaalverzoek ontvang je via een Tikkie.

Bedankt voor het lezen van dit bericht en nog mooier als we Wendy samen verder kunnen helpen! Vriendelijke groet,

Kijk hier voor alle info over Wendy en de acties