In voorgaande edities bent u gewend dat Fanfare Monte Corona haar Uitwisselingsconcert organiseert in Kronenberg, dit jaar zal het echter plaatsvinden in MFC De Meulewiek in Meterik. Samen met onze collega muziekvereniging St. Hubertus uit Hegelsom zullen we op zaterdag 25 mei dit concert verzorgen.

In 2012 werd St. Hubertus onder leiding van Bart Partouns Limburgs kampioen in de 2e divisie. In 2016 werd deze prestatie overtroffen door in de 1e divisie een 1e prijs met lof der jury te behalen.

Sinds 2019 staat de fanfare onder leiding van Hub Nickel uit Eygelshoven, voor deze dirigent is dit dan ook de vuurdoop. Hegelsom zal als gast van Monte Corona dan ook om 20.00 uur de avond openen.

Fanfare Monte Corona zal onder leiding van Bart Deckers het concert vervolgen. Bart is sinds augustus 2018 verbonden als dirigent, het afgelopen half jaar hebben we een aantal concerten verzorgd waarbij vooral het lichtere werk werd gepresenteerd. Dit donateursconcert is dan ook het eerste concert met Bart waarbij een concertprogramma ten gehore zal worden gebracht.

Wij willen U dan ook van harte uitnodigen voor dit concert, tevens willen wij alle inwoners van Kronenberg & Evertsoord danken voor hun steun in het afgelopen jaar. Wij hopen dan ook dat U ook in het komende jaar onze vereniging wederom een warm hart toedraagt en ondersteund.