Op zaterdag 6 april zullen de leden van Monte Corona zich bij de inwoners van Kronenberg & Evertsoord melden voor het ophalen van oud ijzer en bruikbare spullen voor de rommelmarkt. Vanaf 8.30 uur zullen zij zich bij u aan de deur melden voor het ophalen van deze goederen. Denk hierbij aan boeken, speelgoed, huis & tuin artikelen, keukenspullen en elektrische apparatuur en natuurlijk overige goede spullen.

Zondag 7 april zullen de spullen verkocht worden, van 13.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van het gemeenschapshuis de Torrekoel in Kronenberg geopend en kunt u terecht voor allerhande goede spullen o.a. speelgoed, huis & tuin artikelen, curiosa, boeken, glaswerk, etc…

In tegenstelling tot andere jaren hebben we dit jaar geen openbare veiling, alle “waardevolle” items worden in een aparte stand tegen een vaste prijs verkocht.
Entree voor de rommelmarkt bedraagt 2,-

Wij willen U vriendelijk vragen om alleen de bruikbare spullen mee te geven, wij kunnen helaas geen koelkasten, bankstellen, meubels en overige restmaterialen meenemen, deze kunt u via de bekende kanalen op laten halen. Verder zullen wij vanaf dit jaar ook geen kinderkleding en schoenen mee nemen. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kunnen wij wel accu’s meenemen.