Scare actor gezocht voor Halloween Nights in Attractiepark Toverland Attractiepark Toverland biedt acteertalenten de mogelijkheid om scare actor te worden tijdens haar Halloween Nights. Het park wordt tijdens maar liefst 8 Halloween Nights overgenomen door angstaanjagende figuren. Zij hebben maar één doel: de gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen!

Altijd al eens in de huid van een monster willen kruipen? Of eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij dit angstaanjagende evenement? Voor iedereen die het aandurft en over het nodige acteertalent beschikt, biedt Toverland nu deze unieke kans. Scare actors kunnen zich nog aanmelden tot en met 20 september via www.toverland.nl/scare-actor/

Halloween Nights
Op 16, 17, 23, 24 & 28, 29, 30, 31 oktober 2015 breekt de hel los in Toverland tijdens de Halloween Nights. Er heerst dan een duistere vloek over het park, dat overgenomen is door angstaanjagende figuren. Van 19:00 tot 23:00 uur worden alle gasten belaagd door zombies, vampiers, kwaadaardige Dwervels en andere angstaanjagende figuren. Tijdens de Halloween Nights is Toverland opgedeeld in verschillende scare zones, met elk een eigen thema en bijbehorende figuren, spannende verlichting en muziek.

Meer informatie over de Halloween Nights kunt u vinden op www.toverland.nl/halloween