Terugblik Winterwandeling Kronenberg 2014

We kijken terug op een zeer geslaagde dag. Het was nog even spannend of de winterwandeling door kon gaan. Uiteindelijk werden we na de sneeuw en wind van zaterdag getrakteerd op een heerlijke winterse dag. Onder ideale (winters)omstandigheden, een besneeuwd landschap en een zonnige strak blauwe lucht, ging om 12.30 de eerste wandelaar op pad. Al snel werd duidelijk dat velen hem zouden volgen. De omstandigheden waren dan ook ideaal. De tocht voerde de wandelaars, zo’n 7 km langs de velden en over kronkelende bospaden om uiteindelijk weer te eindigen op het sportpark. Daar stond een heerlijke erwtensoep klaar voorde wandelaars. Door de drukte ontstond er zelfs een rij wachtenden bij het keukenloket. Algemeen commentaar was dat iedereen had genoten van de wandeling, de mooie natuur en het prachtige weer!

Onderdeel van de tocht waren een 12-tal vragen die de wandelaars konden beantwoorden. Hoewel alle vragen betrekking hadden op het afgelopen jaar werden toch vele mobieltjes geraadpleegd. Dit resulteerde in een aantal foutloos ingevulde lijsten. Na loting kwamen de volgende winnaaras van de 3 Barbecue-tegoedbonnen uit de bus: familie Jenniskens, familie Weling, Joep en Frieda Gubbels.

Zij hebben inmiddels de prijs in ontvangst mogen nemen.

De organisatie dankt de sponsoren AZ-Barbecue & Gourmet Party Service, Van Enckevort Groothandel Blerick voor hun bijdrage. Ook Guus Aerts bedankt voor je inzet bij het organiseren van deze editie! Ger en Annet voor de voortreffelijke hulp in de keuken.

We zien u graag volgend jaar weer bij de 4de winterwandeling
en wensen iedereen veel wandelplezier in 2015!

Organisatie winterwandeling

Kroenenberg.nl
SV Kronenberg