Op zondag 18 december zal de -ongetwijfeld weer sfeervol versierde- Torrekoel in Kronenberg gevuld worden met mooie kerstmuziek, vers gebakken cake en koekjes en een gezellige bedrijvigheid. Deze ochtend verzorgen fanfare Monte Corona en muziekopleiding Via Corona gezamenlijk een kerstconcert. Alle muzikanten van onze vereniging doen mee, van de jongste blokfluitleerlingen tot de ervaren leden van het grote orkest. Traditiegetrouw bakken leden en ouders thuis iets lekkers, wat door vrijwilligers verkocht wordt en waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

Dit jaar hebben we gekozen voor het thema vluchtelingen. Sinds dit schooljaar is er in de gemeente Horst aan de Maas een internationale schakelklas (ISK) die het onderwijs aan de jonge vluchtelingen verzorgt. De ISK is nog in opbouw en is heel blij met een bijdrage om het buitenterrein te kunnen aankleden voor de leerlingen.

Iedereen is van harte welkom om deze ochtend samen met ons de kerstsfeer te proeven en te maken. Het concert begint om 11 uur en vanaf 10.30 uur staat de koffie klaar!
kerstconcert-2016