paulverhaeghPaul Verhaegh Penalty Bokaal zaterdag 30 mei!!

Beste voetbalvereniging uit Horst aan de Maas,
Op zaterdagmiddag 30 mei organiseert SV Kronenberg samen met de werkgroep Kronenberg=Oranje een uniek toernooi voor jeugdspelers: de Paul Verhaegh Penalty Bokaal. We verwachten meer dan 150 penalty shooters te verwelkomen! Afgelopen jaar kreeg de werkgroep veel publiciteit in diverse (Duitse)media. Paul steunt deze werkgroep persoonlijk en is actief bij het toernooi aanwezig.
Na het succes van Paul op het WK is hij op dit moment zeer belangrijk als aanvoerder van FC Augsburg. Bij de verrassende nummer 5 van de Bundesliga heeft Paul als aanvoerder al zeven penalties achter elkaar benut. Dit is voor ons aanleiding om dit unieke toernooi te organiseren. Iedereen is als toeschouwer welkom. We zorgen voor een gezellige ambiance voor jong en oud!!
Op 30 mei, als de Bundesliga is afgelopen, zullen Paul Verhaegh, eredivisie scheidsrechter Reinold Wiedemeijer en Frank van Kempen (o.a. videoanalist PSV en hulptrainer VVV), die middag actief aanwezig zijn. In samenwerking met Keepers-arena worden er top keepers per leeftijdscategorie geselecteerd. En tijdens de finale zal er een bekende top keeper onder de lat staan. Reden genoeg om op zaterdagmiddag 30 mei de voetbalvelden van SV Kronenberg te bezoeken. L1 heeft al media aandacht getoond.
De Paul Verhaegh Penalty Bokaal is een toernooi voor jeugdspelers van voornamelijk verenigingen uit Horst aan de Maas. Per leeftijdscategorie kan iedere vereniging drie spelers selecteren en inschrijven voor dit bijzondere toernooi. Er wordt gestreden op individueel niveau, maar ook op verenigingsniveau zal er een winnaar zijn. Hiervoor zijn unieke prijzen te verdienen. De winnaars mogen zich terecht de beste penaltyspecialist van Horst aan de Maas noemen.
Wie: 3 jeugdspelers per leeftijdscategorie van A tot en met F
Waar: Sportpark de Heesbergen, Meerweg 71 in Kronenberg
Wanneer: Zaterdag 30 mei, aanvang 13.00 uur en prijsuitreiking 17.30 uur.
Graag per omgaande aangeven of jullie als vereniging willen deelnemen (namen van individuele spelers vragen we op een later tijdstip). De deelname is gratis.
SV Kronenberg
Afdeling Jeugd
e-mail: voetbal.jeugd@svkronenberg.nl