Vandaag werd het derde elftal van SV kronenberg kampioen!

Het hele seizoen heeft het team bovenaan meegedaan en vandaag werd de naaste concurrent Lottum op eigen veld verslagen door de oranje mannen. Met deze 0-1 overwinning werd het kampioen zeker gesteld. Onder grote belangstelling uit Kronenberg wist het elftal al in de eerste helft een voorsprong te nemen door een prachtige vrije trap van Twan Custers. De kansen die verder werden gecreëerd konden niet worden verzilverd. In de tweede helft drong Lottum steeds verder aan maar was het Kronenberg dat een penalty kreeg. Iedereen dacht dat daarmee de buit binnen zou zijn maar helaas werd de penalty gestopt door de goalie van Lottum. Daarna werd het een kwestie van tegenhouden. De opluchting was dan ook groot toen uiteindelijk het eindsignaal klonk. De ontlading van de spelers en ‘technische staf’ was er niet minder om.