Oud ijzer actie & rommelmarkt fanfare Monte Corona

Op zaterdag 28 maart zullen de leden van Monte Corona zich bij de inwoners van Kronenberg & Evertsoord melden voor het ophalen van oud ijzer en bruikbare spullen voor de rommelmarkt. Vanaf 8.30 uur zullen zij zich bij u aan de deur melden voor het ophalen van deze goederen.
De bruikbare spullen worden op zondag 29 maart tijdens de rommelmarkt verkocht. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van de Torrekoel in Kronenberg geopend en kunt u terecht voor allerhande goede spullen
o.a. speelgoed, huis & tuin artikelen, curiosa, boeken, glaswerk, etc…
Tijdens de openbare veiling worden diverse spullen met opbod verkocht. Dit is dan ook zeer zeker de moeite waard (de veiling begint om 14.00 uur ). Entree 1,50

Wij willen U vriendelijk vragen om alleen de bruikbare spullen mee te geven, wij kunnen helaas geen koelkasten, bankstellen en overige restmaterialen meenemen, deze kunt u via de bekende kanalen op laten halen. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kunnen wij wel accu’s meenemen.

Geef uw bruikbare spullen nog een 2e leven en steun het uniformen- en instrumentenfonds van fanfare Monte Corona. Een gedeelte van de spullen welke niet verkocht worden zullen aan “goede doelen” overgedragen worden, denk hierbij aan kleding, speelgoed en o.a. boeken.