De jaarlijkse oud ijzer actie & rommelmarkt in Kronenberg

Waarschijnlijk heeft u afgelopen winter ook op zolder en in de garage geconstateerd dat deze erg vol raakt en nodig opgeruimd dient te worden. Met het voorjaar in aantocht een mooie reden om de deuren eens goed open te zetten en op te ruimen. De bruikbare en goede spullen zijn vaak nog goed voor een 2e eigenaar !

Naar deze spullen is fanfare Monte Corona nu op zoek, het weekend van 17 en 18 maart is voor Monte Corona dan ook dit jaar gereserveerd voor de oud ijzeractie en de rommelmarkt. Denk hierbij aan boeken, speelgoed, huis & tuin artikelen, keukenspullen en elektrische apparatuur en natuurlijk overige goede spullen.

Op zaterdag 17 maart zullen de leden van Monte Corona zich bij de inwoners van Kronenberg & Evertsoord melden voor het ophalen van oud ijzer en bruikbare spullen voor de rommelmarkt.

Deze zullen op zondag 18 maart verkocht worden, van 13.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van het gemeenschapshuis de Torrekoel in Kronenberg geopend en kunt u terecht voor allerhande goede spullen o.a. speelgoed, huis & tuin artikelen, curiosa, boeken, glaswerk, etc…

Entree voor de rommelmarkt bedraagt 2,–