De jaarlijkse oud ijzer actie & rommelmarkt met veiling in Kronenberg

 

Waarschijnlijk heeft u afgelopen winter ook op zolder en in de garage geconstateerd dat deze erg vol raakt en nodig opgeruimd dient te worden. Met het voorjaar in aantocht een mooie reden om de deuren eens goed open te zetten en op te ruimen. De bruikbare en goede spullen zijn vaak nog goed voor een 2e eigenaar !

Naar deze spullen is fanfare Monte Corona nu op zoek, het weekend voor Pasen is voor Monte Corona dan ook jaarlijks gereserveerd voor de oud ijzeractie en de rommelmarkt. Denk hierbij aan boeken, speelgoed, huis & tuin artikelen, keukenspullen en elektrische apparatuur en natuurlijk overige goede spullen.

Op zaterdag 19 maart zullen de leden van Monte Corona zich bij de inwoners van Kronenberg & Evertsoord melden voor het ophalen van oud ijzer en bruikbare spullen voor de rommelmarkt. Vanaf 8.30 uur zullen zij zich bij u aan de deur melden voor het ophalen van deze goederen.

Deze zullen op zondag 20 maart verkocht worden, van 13.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van het gemeenschapshuis de Torrekoel in Kronenberg geopend  en kunt u terecht voor allerhande goede spullen o.a. speelgoed, huis & tuin artikelen, curiosa, boeken, glaswerk, etc…

Tijdens de openbare veiling worden diverse spullen met opbod verkocht. Dit is dan ook zeer zeker de moeite waard (de veiling begint om 14.00 uur ). Entree 1,50

Wij willen U vriendelijk vragen om alleen de bruikbare spullen mee te geven, wij kunnen helaas geen koelkasten, bankstellen en overige restmaterialen meenemen, deze kunt u via de bekende kanalen op laten halen. Verder zullen wij vanaf dit jaar ook geen kinderkleding en schoenen mee nemen. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kunnen wij wel accu’s meenemen.

Geef uw bruikbare spullen nog een 2e leven en steun het uniformen- en instrumentenfonds van fanfare Monte Corona. Een gedeelte van de spullen welke niet verkocht worden zullen aan “goede doelen” overgedragen worden, denk hierbij aan speelgoed en boeken.