Voorjaarsconcert Monte Corona

Evenals voorgaande jaren organiseert Fanfare Monte Corona in het voorjaar haar Donateursconcert (het bedankconcert voor onze donateurs uit Kronenberg & Evertsoord), deze editie staat gepland op zaterdag 20 mei om 20.30 uur in de Torrekoel te Kronenberg.

Mocht het u ontgaan zijn, Monte Corona zit midden in de voorbereiding voor deelname aan het 4-jaarlijkse terugkerende Wereld Muziek concours te Kerkrade. Aan dit prestigieuze festival nemen korpsen uit de gehele wereld deel aan de diverse show- en concertwedstrijden. Op zaterdag 22 juli om 10.50 uur zal Monte Corona het podium in de Rodahal betreden om in de 1e afdeling deel te nemen aan de concertwedstrijden

Voor deze editie van het donateursconcert hebben we gekozen voor een speciale opzet. Vanwege deelname aan het WMC te Kerkrade zullen de beide concertwerken (het verplichte en het keuzewerk) nader toegelicht worden en zullen we U meenemen in de gedachte van beide componisten. Middels uitleg met de bijbehorende muzikale fragmenten zal onze dirigent Geert Jacobs u dan ook een goed “muzikaal” beeld kunnen geven.