85 jaar voetbal in Kronenberg

Op zaterdag 3 juni vieren we het 85-jarig bestaan van de afdeling voetbal. In 1932 begonnen en nu dus een jubileum jaar. We willen er een leuke voetbalmiddag en een gezellige avond met zijn allen van maken.

We starten de middag om 14.00 uur met een Voetbalclinic voor de jeugdspelers t/m JO-15. Keepersarena en Football4Fun zorgen weer voor een leuk programma. En natuurlijk is er weer het springkussen van Toffe Dag voor de allerkleinsten.
Vanaf 16:30 uur beginnen de eerste voetbalwedstrijden. Jong KB onder leiding van Rene Hoogers bijt het spits af. De “A en B” spelers nemen het op tegen hun leeftijdgenoten van Sparta’18. Kom de toekomst van SV Kronenberg bekijken in een heuse derby.
Daarna nog een derby, maar dan al weer van wat jaartjes terug. In “De Piel” wordt er al weer druk geronseld om een sterk team op de been te krijgen, onder leiding van Frans van Dinther gaan zij de strijd aan met een gelegenheid team uit de Kroenenberg onder leiding van Jac, Hay en Wim.
Vervolgens is er een demo Wandelvoetbal vanuit Wittenhorst, voetbal is tegenwoordig voor alle leeftijden. Wie van onze (oud) leden krijgt weer zin in het spelletje?
Tot slot treed “Ut Erst” onder leiding van Ed en Rob aan tegen een team van “Legends” onder leiding van Maurice Bouten. En na al dit voetbal wordt het tijd voor een gezellig feestje voor alle (oud) leden, vrijwilligers, ouders, sponsors en supporters.
Kortom iedereen is uitgenodigd!

Dit is het programma:
14:00 – 16:00     Voetbalclinic voor de jeugdspelers
16:30 – 17:30     Jong KB – Jong Sparta’18
17:30 – 18:30     Kroenenberg – De Piel
18:30 – 19:00     Demo Wandelvoetbal
19:00 – 20:00     Ut Erst – The Legends
20:00 –               Feestavond